Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μπάσκετ: Ο νέος ΠΑΟΚ στο… πιάτο σας

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ mateco ανακοίνωσε την ένταξη του Θοδωρή Σκουλιαρώτη στην ανδρική ομάδα, καθώς ο νεαρός υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο. Αυτή ενδεχομένως να είναι η τελευταία κίνηση του Δικεφάλου το φετινό καλοκαίρι, διότι πλέον έχει 14 καλαθοσφαιριστές στο ρόστερ του.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασία έχει ξεκινήσει, με τους παίκτες να έχουν το πρώτο επίσημο «ραντεβού» στις 21 Αυγούστου. Βέβαια, οι αφίξεις των ξένων καλαθοσφαιριστών θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα, με τον Έλβαρ Φρίντρικσον να είναι ο μοναδικός απών, λόγω των υποχρεώσεών με την Εθνική Ισλανδίας. Οι επιλογές της διοίκησης και του Φώτη Τακιανού έχουν φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων, ωστόσο όλα θα φανούν στο παρκέ.

Αναλυτικά οι παίκτες σε κάθε θέση:

PG: Φρίντρικσον, Τσιακμάς, Κωνσταντινίδης
SG: Χάρισον, Μπελιάουσκας, Σκουλαριώτης
SF: Φλάτεν, Αρσενόπουλος, Σχίζας
PF: Γκίλμορ, Μαργαρίτης, Σωτηρίου
C: ΜακΝίς, Τσαϊρέλης

Βέβαια, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε παραπάνω από μία θέσεις, όπως ο Μπελιάουσκας, ο Σωτηρίου και ο Τσαϊρέλης.


Τελευταία νέα

Τρεις εντυπωσιακές ενέργειες… μάχονται (video)

Τρεις εντυπωσιακές ενέργειες από τους Γιάννη Μιχαηλίδη, Ντόμινικ Κοτάρσκι και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που φιλοδοξεί να διευρύνει τη συλλογή του...

Στην ίδια κατηγορία