Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Μπάσκετ: Επιστροφή με διπλή προπόνηση για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Mateco επέστρεψε στις προπονήσεις, με τον Δικέφαλο να πραγματοποιεί διπλή προπόνηση απόψε (21/11). Σχεδόν έτοιμος για την επάνοδό του ο Νίκος Αρσενόπουλος, ατομικό πρόγραμμα για τον Λαουρίνας Μπελιάουσκας,

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Το διήμερο ρεπό που προηγήθηκε ήταν η επιβράβευση του κόουτς Φώτη Τακιανού σε όλη την ομάδα. Επιστροφή στο γήπεδο και πάλι από σήμερα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ mateco και έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για ένα ακόμη πολύ απαιτητικό πρόγραμμα αγώνων που έρχεται. Αρχή το ερχόμενο Σάββατο από τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ Betsson (25/11 στις 20:15), παιχνίδι στο οποίο επικεντρώνεται από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε το πρωί με ασκήσεις στο γυμναστήριο και σουτ και συνεχίστηκε το απόγευμα με βίντεο ανάλυση και προπόνηση τακτικής.

Ο Νίκος Αρσενόπουλος συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας και ετοιμάζεται για την πλήρη επάνοδό του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Laurynas Beliauskas, που τραυματίστηκε (διάστρεμμα) στη διάρκεια του αγώνα του περασμένου Σαββάτου.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco συνεχίζεται με μία προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης».


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία