Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μπάσκετ: Εορταστικό δείπνο σε οικογενειακό κλίμα (pics)

Δημοφιλή

Μέσα σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και στο πνεύμα των ημερών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (28/12) το εορταστικό δείπνο της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μέσα στο οικογενειακό κλίμα των ημερών, σε ένα μικρό διάλειμμα των αυξημένων και απαιτητικών υποχρεώσεων της ομάδας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (28/12) το εορταστικό μας δείπνο.

Ήταν μία ευκαιρία για να συναντηθούν όλα τα μέλη της ομάδας εκτός γηπέδου και μάλιστα σε μία περίοδο όπου ο προσωπικός χρόνος περιορίζεται αρκετά λόγω των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ήταν όλοι εκεί, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο χορηγός μας Αντώνης Τσαλόπουλος, όλα τα στελέχη της ομάδας από αγωνιστικό τμήμα και διοικητικό προσωπικό με τις οικογένειές τους.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος ευχήθηκε σε όλους ενόψει της νέας χρονιάς, προτάσσοντας το υπέρτατο αγαθό, την υγεία, και ακολούθως την επίτευξη των στόχων της ομάδας, που έχει μπροστά της σημαντικές προκλήσεις σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις διοργανώσεις, από τις πρώτες ημέρες του 2024.

Το εορταστικό δείπνο της ομάδας πραγματοποιήθηκε στους πάντα φιλόξενους χώρους του Ξενοδοχείου MAKEDONIA PALACE».

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες εδώ


Τελευταία νέα

Καλό ταξίδι Νικόλα…

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ, με την είδηση του θανάτου του Νίκου Τζαντζαρά στα 54 του χρόνια,...

Στην ίδια κατηγορία