Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μπαρτζώκας: «Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι καλή ομάδα»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ mateco δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό στο Game 2 της ημιτελικής σειράς, γνωρίζοντας ήττα με 77-97 στο Παλατάκι.

Ο κόουτς των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, έκανε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου μιλώντας για τη νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Για εμάς η επάνοδος στις εγχώριες διοργανώσεις ήταν χρονικά τρεις ημέρες μετά το Final-4. Υπάρχει πνευματικό και σωματικό άδειασμα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα και το απέδειξε στον Πειραιά. Παίζουμε την Κυριακή το τρίτο παιχνίδι και θέλουμε να περάσουμε στον τέταρτο φετινό μας τελικό».

Για το άδειασμα των παικτών:

«Δεν είδα πίεση στην μπάλα στην ομάδα μου. Είδα πολλούς παίκτες να έχουν πρόβλημα ενέργειας. Κάνουμε ατομικά προγράμματα στον καθένα ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του καθενός. Όλοι είναι φανερά στεναχωρημένοι σε όλο τον οργανισμό. Κάτω από αυτό το πρίσμα μας βοήθησε το σημερινό παιχνίδι. Θέλουμε να σηκωθούμε τώρα που είμαστε πεσμένοι».

Για το αν είναι αποτυχία η μη κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague:

«Όλα όσα έγιναν ήταν κόντρα μας. Εμείς για να φτάσουμε να παίξουμε στον τελικό έχουμε παίξει μήνες, έχουμε περάσει πολλά όλοι μαζί. Όποιος έχει συμμετάσχει σε αθλητικό γεγονός τέτοιας σημασίας ξέρει πώς είναι αυτό. Το αν είναι επιτυχία ή αποτυχία εξαρτάται από αυτόν που θα το αναλύσει. Νιώθω στεναχωρημένος αν είχαμε κερδίσει θα έλεγα ότι ήταν επιτυχημένη η χρονιά».


Τελευταία νέα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Σοκάρουν οι διάλογοι των δύο αδελφών

Σοκαριστικοί είναι οι διάλογοι μεταξύ του φερόμενου ως φυσικού αυτουργού της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη και του ανήλικου...

Στην ίδια κατηγορία