Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μπαλωμένος: «Πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου!»

Δημοφιλή

Τα δύσκολα πέρασαν για τον Κωνσταντίνο Μπαλωμένο, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Β να επιστρέφει στην ενεργό δράση, οκτώ μήνες μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στην καλοκαιρινή προετοιμασία, και να παίρνει τα γάντια βασικού, συμβάλλοντας στη νίκη των «ασπρόμαυρων» κόντρα στην Κοζάνη. Ο Έλληνας πορτιέρε μίλησε για την επιστροφή του στη δράση, για τη νίκη, και τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την είσοδο στα Play Off της Super League 2.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την επιστροφή του και τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Κοζάνη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και για την επιστροφή μου, αλλά και για το ότι αυτή συνδυάστηκε με την κατάκτηση των τριών σημαντικών βαθμών, χωρίς να δεχθούμε γκολ. Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Έχουμε στόχο, κι αυτός είναι το να μπούμε στα Play Off. Πλέον έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια».

Για την απουσία του όλο αυτό το διάστημα:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα, με αρκετό πόνο, σκληρή δουλειά και υπομονή. Πέρασε ο καιρός, επέστρεψα και πιστεύω ότι θα είμαι ακόμα πιο δυνατός».

Για το αν θεωρεί ότι είναι εφικτός ο στόχος των Play Off:

«Όλα είναι εφικτά. Ανάλογα με την προσπάθεια που καταβάλλεις έρχονται και τα αποτελέσματα. Εγώ πιστεύω ότι όλοι είμαστε ικανοί να κάνουμε όμορφα πράγματα. Σίγουρα το πρόγραμμα μας είναι δύσκολο, κι από αύριο ξεκινάμε τη δουλειά. Έχουμε στόχους, κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο, αλλά μπορούμε!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Επέστρεψε Τούμπα ο Λίνο (pic)

Αφορμή δοθείσης από την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play...

Στην ίδια κατηγορία