Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μουργκ: «Ευγνώμων και περήφανος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου» (pic)

Δημοφιλή

Μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο instagram έστειλε ο Τόμας Μουργκ, ο οποίος τόνισε πως αισθάνεται ευγνώμων και υπερήφανος για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό post:

«Είμαι πολύ ευγνώμων και περήφανος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν γεμάτα σκαμπανεβάσματα και σε αυτό το διάστημα βίωσα και την πιο δύσκολη χρονιά της μέχρι τώρα καριέρας μου! Αλλά ειδικά φέτος μπόρεσα να μάθω και να ωριμάσω πολλά. Και με τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη των συμπαικτών μου, των φίλων, της οικογένειάς μου και ιδιαίτερα της υπέροχης συζύγου και των δύο γλυκών παιδιών μου, μπόρεσα να βγω από αυτή την κατάσταση! Τώρα ανυπομονώ για τα επόμενα χρόνια. Και σας υπόσχομαι, η ομάδα και φυσικά και εγώ, θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε την οικογένεια Πάοκ χαρούμενη και να γιορτάσουμε επιτυχίες και τίτλους μαζί με τους φανταστικούς θαυμαστές μας!

Μόνο ΠΑΟΚ
Με εκτίμηση, Θωμάς».

Δείτε το παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomas Murg (@thomasmurg)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έχεις FORZA και την Κυριακή!

Με αποκλειστικά ρεπορτάζ κυκλοφορεί η FORZA από χθες (27/4) και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. H κορυφαία εφημερίδα της Βορείου Ελλάδας έρχεται με αποκαλυπτικό...

Στην ίδια κατηγορία