Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μονομαχία για τρεις στον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Τρεις μπαίνουν στην ιδιαίτερη μονομαχία για το βραβείο «Play Off the Month» του Οκτωβρίου, με τις ενέργειες Τάισον, Κοτάρσκι και Ντεσπόντοφ, στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Άιντραχτ κι Ατρόμητο αντίστοιχα, να είναι τα υποψήφια που τίθενται στη διάθεση του κοινού του Δικεφάλου.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Τρεις ποδοσφαιριστές θα παλέψουν για το PAOK TV Play of the Month Οκτωβρίου. Εσείς θα κρίνετε το τελικό αποτέλεσμα. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Πάμε!

Πρώτος υποψήφιος, ο Τάισον.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του Δικεφάλου στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό πήρε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, νίκησε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του, έφτασε μέχρι την μεγάλη περιοχή και με μία εξαιρετική πάσα έδωσε την ασίστ στον Α.Ζίβκοβιτς για το 1-2.Επόμενος υποψήφιος, ο Ντόμινικ Κοτάρσκι .

Στο παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκανε άλλη μία κρίσιμη επέμβαση. Ο Σκίρι δοκίμασε το πόδι του έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Mr.Fantastic του Δικεφάλου με μία εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Τέλος στην κουβέντα μπαίνει και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος εξτρέμ με μια αριστουργηματική εκτέλεση κόρνερ, σέρβιρε στον Οζντόεφ, ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ κόντρα στον Ατρόμητο».


Τελευταία νέα

Ψηφίζουν για την κατάργηση του VAR στην Premier League!

Μετά από πρόταση της Γουλβς, η Premier League ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την κατάργηση...

Στην ίδια κατηγορία