Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Μονομαχία αετών στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης!»

Δημοφιλή

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του την ισοπαλία, με τον τρόπο που αυτή ήρθε, στη Λεωφόρο, κι έχει μπροστά του τη μεγάλη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη μεγάλη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Αίντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Οι Γερμανοί μάλιστα έκαναν το δικό τους αφιέρωμα για την επερχόμενη αναμέτρηση της Τούμπας, με τίτλο «Μονομαχία αετών στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης», και χαρακτηριστική αναφορά και στο Twitter, «Μια μαγική ευρωπαϊκή βραδιά στη Θεσσαλονίκη».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στην Άιντραχτ:

«Η Άιντραχτ επισκέπτεται τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να ξεκινήσουν με νίκες στον όμιλο. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός εντός έδρας και η Άιντραχτ έχουν καλή εμπειρία ιστορικά.

Η κατάσταση των ομάδων:

Οι δύο ομάδες συναντιόνται μετά από τις νίκες στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων. Η Άιντραχτ κέρδισε με 2-1 την Αμπερντιν με 2-1, ενώ η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε τους τρεις βαθμούς, με μια νίκη με 2-3 στην έδρα της Ελσίνκι.

Στην Ελλάδα, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Super League, μετά από επτά αγωνιστικές, και το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα ήταν ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό».


Τελευταία νέα

Έντονη αστυνομική παρουσία στην Καμάρα

Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας, προκειμένου να συγκεντρωθούν στην Καμάρα και με...

Στην ίδια κατηγορία