Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Μοναδικός υγιής μεγάλος σύλλογος της χώρας ο ΠΑΟΚ, και με αποδείξεις

Δημοφιλή

Σημεία και τέρατα έχουν συμβεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, στη προσπάθεια των πρωταγωνιστών να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Με τον ΠΑΟΚ να απέχει γιατί απλά δεν είναι στο στόχαστρο όντας τέταρτος και με εννέα βαθμούς απόσταση από την κορυφή, οι τρεις του ΠΟΚ έχουν επιδοθεί σε ένα ρεσιτάλ αλητείας για το ποιος θα ευνοηθεί περισσότερο και όχι για το ποιος θα αδικηθεί λιγότερο.

Λίγες εβδομάδες μετά την υποκριτική στάση όλων των Παλαιοελλαδιτών περί «τοξικού Λουτσέσκου», έχουν εκτεθεί άπαντες. Απλά έχουν το «ταλέντο» να σφυρίζουν αδιάφορα.

Είναι σαφές πως υπάρχει το μέτωπο της ΑΕΚ που ποντάρει αρκετά στο παρασκήνιο, έχει απέναντι της τον Ολυμπιακό που θεωρεί πως μόνο αυτός έχει δικαίωμα να ποντάρει σε αυτό και ο Παναθηναϊκός ακολουθεί παίζοντας κυρίως επιχειρηματολογία Μαρινάκη σε μία χρονιά που η διαιτησία τον πάει πρίμα.

Η αλήθεια είναι πως στο διάστημα που η ΑΕΚ έχει πάρει τον έλεγχο της ΕΠΟ, έχει δώσει πολλά δικαιώματα. Ο τρόπος που κινείται δεν απέχει ιδιαίτερα από αυτόν του Ολυμπιακού και το γεγονός αυτό δίνει ηθικό πλεονέκτημα σε αυτούς που δεν θα έπρεπε να έχουν ποτέ.

Το τελευταίο περιστατικό με τους Πολωνούς διαιτητές και την αντικατάστασή τους, ήταν το κερασάκι στη τούρτα μιας και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο το τι πραγματικά συμβαίνει. Όταν μάλιστα εμπλέκεται σε αυτό ο Σταύρος Μάνταλος και ο διαιτητής Διαμαντόπουλος, οι υποψίες αυξάνονται.

Η ΑΕΚ αναζητώντας τρόπο να επικοινωνήσει κάτι διαφορετικό από αυτά που της σέρνουν οι άλλοι δύο, προσπάθησε να πιαστεί από ηθικά πλεονεκτήματα που δεν της ανήκουν. Όπως για παράδειγμα την ύπαρξη ξένων διαιτητών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλήθεια, δεν ντράπηκε;

Όλοι θυμόμαστε την άρνηση που έβγαλε όσον αφορά στη παρουσία του Ισπανού Mπορμπαλάν στον τελικό του 2018. Και εννοείται την επίσημη ανακοίνωσή της.

Επίσης, η ΑΕΚ ήταν αρνητική και στην υπόθεση VAR, κάτι το οποίο ουσιαστικά δίνει πάτημα στους πάντες να πιστέψουν πως δεν υπάρχει διάθεση από την πλευρά της να βοηθήσει το προϊόν. Αντιθέτως και τότε με έκανε να πιστέψω πως όταν θα πάρει τα ηνία, δεν υπάρχει περίπτωση να επιδιώξει την ισονομία.

Διαχρονικά, η μοναδική ομάδα που το επιδίωξε αυτό ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο μοναδικός μεγάλος σύλλογος της χώρας που ενδιαφέρθηκε για το κοινό καλό. Ούτε ο Παναθηναϊκός του Βαρδινογιάννη και του Πατέρα, ούτε ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη και του Μαρινάκη, ούτε η ΑΕΚ του Μελισσανίδη.

Ο μοναδικός υγιής μεγάλος σύλλογος της χώρας, είναι ο ΠΑΟΚ. Με αποδείξεις.


Τελευταία νέα

Η μέρα που ο Ιβάν Σαββίδης «έσβησε» τα χρέη του ΠΑΟΚ

Η 12η Μαΐου θα είναι πάντα μια ξεχωριστή ημερομηνία για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, τόσο για αγωνιστικούς όσο και για...

Στην ίδια κατηγορία