Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μίλησε για τη Νάπολι ο Ελ Καντουρί

Δημοφιλή

Δηλώσεις σε ιταλικό μέσο έκανε ο Ομάρ Ελ Καντουρί με αφορμή το αποψινό (12/4) παιχνίδι της Νάπολι κόντρα στη Μίλαν στο πλαίσιο του πρώτου προημιτελικού του Champions League. Η πρώην ομάδα του Μαροκινού χαφ έχει μπροστά της μια ιστορική ευκαιρία να συνδυάσει την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος με μια καλή ευρωπαϊκή πορεία, που μπορεί να τη συνδυάσει με παρουσία στον τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, ο Ελ Καντουρί παρομοίασε τον τρόπο που βιώνεται το ποδόσφαιρο στη Νάπολι με τον αντίστοιχο της Ελλάδας και της Θεσσαλονίκης.

«Το ποδόσφαιρο στη Νάπολη βιώνεται με πολύ θερμό τρόπο, όπως εδώ στην Ελλάδα, μοιάζουν τόσο πολύ. Μόνο που υπάρχουν τρεις ομάδες στη Θεσσαλονίκη, στη Νάπολη είναι μόνο μία. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι το πάρτι του scudetto. Γιατί είναι αδιανόητο. Θα ήθελα να είμαι εκεί, θα είμαι ειλικρινής. Για να το απολαύσουμε, το αξίζουν. Είναι μια καλή χρονιά, ας ελπίσουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για την εποχή που φορούσε τη φανέλα της Νάπολι:

«Ήταν δυόμιση πολύ καλά χρόνια. Το πρώτο ήταν λίγο πιο δύσκολο. Τα επόμενα χρόνια έπαιξα περισσότερο, είχα ήδη δύο χρόνια εμπειρίας στη Serie A , στο Τορίνο. Ένιωθα πιο ώριμος, ακόμα και σημαντικός στα αποδυτήρια. Στα εντός έδρας παιχνίδια το γήπεδο ήταν πάντα πολύ γεμάτο. Στο τελευταίο με τη Frosinone, στο οποίο προκριθήκαμε στο Champions League με το γκολ ρεκόρ του Ιγκουαϊν, ήταν θεαματικό».

Τέλος για το ενδεχόμενο η Νάπολι να φτάσει στον τελικό του Champions League:

«Υπάρχουν ομάδες με περισσότερη εμπειρία στους προημιτελικούς. Αλλά με αυτήν την κλήρωση, λέω ότι θα ήταν κρίμα αν δεν έφτασαν στον τελικό. Είναι μια ιστορική ευκαιρία που δεν έρχεται συχνά. Ελπίζω ότι η ομάδα του Σπαλέτι θα είναι καλή στο να την εκμεταλλευτεί. Δεν τολμώ να φανταστώ τους οπαδούς της Νάπολι να βοηθούν την ομάδα τους στον τελικό του Champions League… θα ήταν θεαματικό, όμορφο για όλη την πόλη».


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία