Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Μιλενκόσκι: «Στόχος μας ο τελικός!»

Δημοφιλή

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι μίλησε για την πρόκριση του Δικεφάλου στο Final 4 του Κυπέλλου, τονίζοντας ότι ο πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι σημαντικό που προκριθήκαμε στο Final-4. Γνωρίζαμε ότι θα παίξουμε σ’ ένα δύσκολο γήπεδο. Ο Άθλος παίζει πάντα απέναντι μας εκπληκτικό βόλεϊ, χωρίς πίεση, και αυτό δεν κάνει τη νίκη μας εύκολη. Φυσιολογικά θα έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι 0-3, ωστόσο στο δεύτερο σετ κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε τον ρυθμό μας.

Στο τρίτο και τέταρτο σετ κρατήσαμε τον ρυθμό μας, διασφαλίσαμε το προβάδισμα μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι, και δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα. Μόνο το δεύτερο σετ ήταν το πρόβλημα, και ιδιαίτερα το τελείωμα του, αφού ήμασταν μπροστά με 13-17, και έπρεπε να το τελειώσουμε, ειδικά όταν παίζουμε κόντρα σε τέτοιου επιπέδου ομάδες. Ο Άθλος έπαιξε χωρίς άγχος, μας πίεσε με τα σερβίς, έπαιξε ολοκληρωμένο βόλεϊ. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε την πρόκριση στο Final-4.

Στο Final-4 πρώτος στόχος μας είναι να περάσουμε στον τελικό. Δεν μας ενδιαφέρει ποιον θα αντιμετωπίσουμε, καθώς θα έχουμε απέναντι μας τρεις καλές ομάδες. Την περσινή σεζόν δεν ήμασταν το φαβορί, αλλά κερδίσαμε το κύπελλο. Πηγαίνουμε στο Final-4 για να περάσουμε πρωτίστως στον τελικό, και στη συνέχεια να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, παίζοντας το βόλεϊ μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Απάντηση της ΕΣΗΕΜΘ στην ΕΡΤ3 για την φιέστα του ΠΑΟΚ

Το θέμα που ανακίνησε η ΕΣΗΕΜΘ, αναφορικά με την μη μετάδοση της φιέστας του ΠΑΟΚ από την ΕΡΤ3, προκάλεσε...

Στην ίδια κατηγορία