Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μιλενκόσκι: «Να πιέσουμε τον αντίπαλο, παίζοντας ελεύθερα»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα 21/12 στις 18:00 την Αλιάνζ Μιλάνο στο Παλατάκι για τον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων που διεξάγεται στο πλαίσιο της φάσης των 16 του CEV Cup. Οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι το φαβορί στην αναμέτρηση αλλά θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση και να αποκλείσουν την πιο ποιοτική ομάδα της διοργάνωσης.

O προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του AΣ:

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε να απολαύσουμε. Δεν έχουμε πολλές φορές την δυνατότητα να παίξουμε κόντρα σε ιταλικές ομάδες, οι οποίες είναι δυνατές και έχουν παίκτες από την ελίτ, όπως είναι ο Καζίνσκι, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους βόλεϊμπολίστες στον κόσμο.

Θα είναι ένας όμορφος αγώνας για εμάς, τους θεατές, τους φιλάθλους μας. Μπορεί να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, όπως έχω πει.

Εμείς χρειαζόμαστε μία «καθαρή» νίκη και την κατάκτηση του «χρυσού» σετ για να προκριθούμε, κάτι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο. Σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν θα παίξουμε πλήρεις, και ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, να πιέσουμε τον αντίπαλο, παίζοντας ελεύθερα».


Τελευταία νέα

Όταν ο Γεωργιάδης… τελείωσε την ΑΕΚ (video)

Σαν σήμερα (2/5) πριν από 12 χρόνια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει στο γήπεδο της Τούμπας επί της ΑΕΚ...

Στην ίδια κατηγορία