Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μιχαηλίδης: «Ο Λουτσέσκου βοηθάει παντού»

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης μίλησε στο FORZAONLINE μετά τη λήξη του αγώνα του Δικεφάλου με τον Πανσερραϊκό και τη νίκη των «ασπρόμαυρων» με 0-4.

Ο νεαρός στόπερ των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε στο παιχνίδι, στην απόδοση του ΠΑΟΚ, αλλά και στη σκληρή του δουλειά για να επανέλθει στο τοπ επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός πως η αρχή του 2024 βρίσκει τον ΠΑΟΚ πρώτο στο πρωτάθλημα, στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στους 16 της Ευρώπης:

«Είναι η αλήθεια πως είναι μια ανταμοιβή για τη δουλειά που κάναμε το καλοκαίρι. Είμαστε ευχαριστημένοι θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό. Μακάρι να προχωρήσουμε σε όλες τις διοργανώσεις και να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Για το πρωτάθλημα δεν χρειάζεται να μιλήσουμε πάμε βήμα βήμα και είναι μακρύς ο δρόμος».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει αυτή την απόδοση και στα ντέρμπι:

«Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, δεν μας ενδιαφέρει αν είναι ντέρμπι ή με τις μικρομεσαίες. Για εμάς είναι πάντα μια αντίπαλη ομάδα. Δουλεύουμε για τον εαυτό μας και κοιτάμε τον εαυτό μας για να είμαστε αυτοί που πρέπει στο εκάστοτε παιχνίδι. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε κανένα θέμα σε κανένα παιχνίδι».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ μοιάζει να μην πατάει γκάζι, αλλά σκοράρει με ευχέρεια και διαλύει ομάδες:

«Ίσως έτσι να φαίνεται από έξω όντως, αλλά εμείς πιέζουμε τους εαυτούς μας και στην προπόνηση και στον αγώνα. Δεν μπορώ να πω ότι πάμε χαλαρά, αλλά κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δίνουμε ό,τι έχουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Για το ροτέισον που γίνεται:

«Για εμάς δεν υπάρχει βασικός ή αναπληρωματικός. Έχουν μπει πολλοί ποδοσφαιριστές, μας έχουν δώσει τα μέγιστα και βοηθούν την ομάδα. Ο καθένας δουλεύει τόσο για τον εαυτό του, όσο και για την ομάδα και ολα εξελίσσονται καλά. Όσον αφορά τα αποδυτήρια έχουμε εξαιρετικό κλίμα. Δουλεύουμε και σε αυτό το κομμάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό. Μας έχει βοηθήσει σε αυτό και ο προπονητής».

Για την αποθέωση του από τον Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Είναι ωραίο να ακούς κάτι τέτοιο από τον προπονητή σου. Δουλεύω καθημερινά, δούλεψα πάρα πολύ γιατί είχα μια άτυχη στιγμή με τον τραυματισμό μου. Έχω ένα οικογενειακό πρόβλημα αυτή τη στιγμή, αλλά το έχω αφήσει πίσω μου. Θέλω να είμαι αυτός που πρέπει στο γήπεδο. Πάνω από όλα είμαστε επαγγελματίες».

Για το συμβόλαιο του:

«Είναι νωρίς να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο, το συμβόλαιο μου λήγει το 2025, δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, λογικά θα πάνε όλα καλά. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι δεν έχουμε κάνει συζητήσεις. Είναι μακριά αυτό δεν θέλω να κοιτάμε στο μέλλον, την επόμενη μέρα δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αργεί ακόμα το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα Play Off της Basket League, καθώς μετά τη νίκη του...

Στην ίδια κατηγορία