Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μιχαηλίδης: «Με αυτοπεποίθηση στη Λεωφόρο για την πρόκριση»

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης τόνισε ότι η ομάδα του δεν άξιζε της ήττας και ότι παρά το 0-1 ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς.

«Μας αφήνει μια απογοήτευση όταν χάνεις στην έδρα σου. Δεν θέλαμε να χάσουμε σήμερα, δεν πιστεύω ότι αξίζαμε να χάσουμε. Είχαμε την κυριαρχία του παιχνιδιού, κάναμε κάποιες φάσεις, ατυχήσαμε σε μερικές, μπορούσαμε να σκοράρουμε και να κάνουμε το 1-1. Αυτό είναι το αποτέλεσμα, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Πάμε εκεί μέσα να πάρουμε την πρόκριση με αυτοπεποίθηση, με αυτό που ξέρουμε να παίζουμε και αυτό θα κάνουμε» υπογράμμισε στις δηλώσεις του.

Και συμπλήρωσε: «Δεν υστερήσαμε σε κάποιο κομμάτι, ήμασταν νωθροί σε κάποιες φάσεις. Δεχθήκαμε το γκολ από κάποια λάθη και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι, θα πάμε εκεί πέρα με αυτοπεποίθηση, με το παιχνίδι μας με αυτό που ξέρουμε να κάνουμε πολύ καλά, το έχουμε ξανακάνει και θα πάρουμε την πρόκριση. Μετά από το 0-1 γέρνει η ζυγαριά αλλά 0-1 είναι, έχει άλλα 90 λεπτά, θα πάμε εκεί πέρα και θα πάρουμε την πρόκριση. Τίποτα δεν κρίνεται από το πρώτο παιχνίδι όσο και να ήταν το σκορ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία