Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Μια… περίεργη μεταγραφή για την Μπεϊτάρ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έμαθε την πρώτη του αντίπαλο για τα προκριματικά του Conference League, καθώς η κληρωτίδα έφερε στο δρόμο του την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Η ομάδα από το Ισραήλ κέρδισε ευρωπαϊκό εισιτήριο ως Κυπελλούχος, κερδίζοντας την Νετάνια με 0-3 στον τελικό του θεσμού. Βέβαια, η Ομοσπονδία την είχε τιμωρήσει με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο η έφεση που κατέθεσε την απάλλαξε από αυτή τη βαριά τιμωρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός δεν ήταν η μόνη τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα από το Ισραήλ, καθώς τιμωρήθηκε και με αφαίρεση τριών βαθμών για το επόμενο πρωτάθλημα. Μπορεί να δικαιώθηκε από την UEFA η Μπεϊτάρ, ωστόσο το θέμα της αφαίρεσης των τριών βαθμών δεν έχει λυθεί ακόμη και είναι άγνωστο αν θα ξεκινήσει με μείον βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε την απόκτηση του αμυντικού, Μπεν Μπίτον, ωστόσο αυτή πραγματοποιήθηκε… υπό προϋποθέσεις. «Υπέγραψε για δύο χρόνια με την προϋπόθεση ότι ο σύλλογος θα ξεκινήσει κανονικά τη σεζόν σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων».

Στην επίσημη ανακοίνωση, επιπροσθέτως, τονίζουν ότι η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μπαράκ Αμπράμοφ, απειλεί να αποχωρήσει από το σύλλογο, θεωρώντας παράλογες τις ποινές, που επιβλήθηκαν στην ομάδα από την Ομοσπονδία.


Τελευταία νέα

Μιχαηλίδης: «Αφιερωμένο στον πατέρα μου»

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης δεν τελείωσε το παιχνίδι με τον Αρη, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Στο τέλος, βέβαια, αυτό...

Στην ίδια κατηγορία