Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μια γκολάρα μισό πρωτάθλημα! (video)

Δημοφιλή

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό με φόντο την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League αναζητώντας την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα κατόπιν του εκτός έδρας αποκλεισμού από τον Παναθηναϊκό. Έχοντας να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα που προέκυψαν από το ιατρικό του δελτίο, ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμενόμενα θα προχωρήσει σε αλλαγές, με την επιστράτευση του Στέφανου Τζίμα στην κορυφή της επίθεσης να είναι αυτή που προκρίνεται.

Ρίχνοντας κανείς μία ματιά στην προϊστορία των δύο ομάδων, αντιλαμβάνεται πως η πλάστιγγα γέρνει ξεκάθαρα προς το μέρος των «ασπρόμαυρων» δεδομένου του εντυπωσιακού σερί που τρέχουν κόντρα στους Αγρινιώτες, ενώ αξίζει να απομονώσει κανείς το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ την αγωνιστική περίοδο που στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος βάσει εξέλιξης της αναμέτρησης. Εκ του αποτελέσματος, αποδείχθηκε… ακατάλληλο για καρδιακούς από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα του Παναιτωλικού δια πυρός και σιδήρου.

Πιο συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 54ο λεπτό έπειτα από εύστοχη εκτέλεση του Μπαΐροβιτς και μέχρι εκείνο το σημείο η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν έπειθε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Ωστόσο στο 64΄ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έγινε κάτοχος της μπάλας 30 μέτρα μακριά από την αντίπαλη εστία, ύψωσε το βλέμμα και… όπλισε το δεξί του πόδι.

Η συνέχεια είναι γνωστή η μπάλα από το σουτ του Πορτογάλου αρχηγού του ΠΑΟΚ κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας τους ΠΑΟΚτσήδες σε όλο τον κόσμο να «τρελαθούν». Μετά από αυτό το γκολ, ήταν σα να πατήθηκε ένα κουμπί και οι παίκτες του Δικεφάλου ξεμπλόκαραν. Ο Λέο Μάτος στο 67 με κεφαλιά έκανε το 1-2 και ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Δικέφαλο.

Θυμηθείτε το τέρμα του Βιεϊρίνια που αναμφίβολα είναι ένα από τα κορυφαία της Super League:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ομάδα και κόσμος έγιναν… ένα! (pics)

Τρομερές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο φινάλε του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, εκεί όπου ο Δικέφαλος έβγαλε ψυχή και σφυγμό έχοντας «καρπωθεί»...

Στην ίδια κατηγορία