Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μια δυνατή «ασπρόμαυρη» μάχη

Δημοφιλή

Ο απαιτητικός Φεβρουάριος των συνεχόμενων ντέρμπι πέρασε στην ιστορία για τον ΠΑΟΚ, που αναζητά τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του μήνα, με τη βοήθεια του κόσμου του, με τους Γιάννη Κωνσταντέλια, Σουαλιό Μεϊτέ και Τόμας Κεντζιόρα να είναι οι τρεις υποψήφιοι για την κατάκτηση του.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του paokfc.gr:

«Ο Φεβρουάριος ήταν ένας δύσκολος κι απαιτητικός μήνας για τον Δικέφαλο και το paokfc.gr και PAOK FC Official App, θέλουν τη συμβολή σας για την ανάδειξη του κορυφαίου σε απόδοση παίκτη της ομάδας.

Ο Δικέφαλος τον Φεβρουάριο είχε δύσκολη αποστολή. Από τα επτά παιχνίδια που έπαιξε τα τέσσερα ήταν ντέρμπι, έμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της Stoiximan Super League, ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας γνώρισε έναν οδυνηρό κι άδικο βάσει εικόνας αποκλεισμό. Πάμε λοιπόν να βρούμε τον παίκτη που ξεχώρισε τον περασμένο μήνα.

Πρώτος μονομάχος ο Γιάννης Κωνσταντέλιας . Ο Mr.Breeze ήταν εντυπωσιακός για ακόμα ένα μήνα. Άλλωστε αυτό δείχνουν και οι αριθμοί του. Ο Έλληνας μέσος ταλαιπώρησε όλες τις αντίπαλες άμυνες που συνάντησε τον Φεβρουάριο, πέτυχε τρία γκολ κι ήταν απολαυστικός, αλλά ταυτόχρονα κομβικός κι ουσιαστικός.

Επόμενος μονομάχος ο Σουαλιό Μεϊτέ . Ο Γάλλος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει με κάθε του εμφάνιση. Κυρίαρχος στη μεσαία γραμμή, με μυαλωμένο παιχνίδι, συνέπεια στην άμυνα αλλά και στο build-up της ομάδας, ο Μεϊτε θα παλέψει για το βραβείο του κορυφαίου.

Τέλος, εξαιρετικές εμφανίσεις τον Φεβρουάριο είδαμε κι από τον Τόμας Κεντζιόρα .

Ο Πολωνός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα στόπερ της λίγκας, ενώ τον περασμένο μήνα συνέβαλε τα μέγιστα και στην επίθεση, με δυο γκολ κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό».

Μπορείτε να ψηφίσετε τον δικό σας MVP του μήνα, πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη ξενυχτάει για το μεγάλο ΠΑΟΚ!

Τρεις ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα κι η Θεσσαλονίκη ξενυχτάει για την τεράστια επιτυχία του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία