Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μία ανάσα από το πρωτάθλημα!

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στα Play Off της Women’s Football League o ΠΑΟΚ, επικρατώντας στην Κρήτη του ΑΟ ΡΕΑ με 0-1.

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Μιλιόγια, Μήτκου, Γκούνη, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Στράντζαλη, Καλέση, Βαρδαλή, Χαλατσογιάννη, Ακίντα και Σάπσον.

Σ’ έναν επιθετικό μονόλογο του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυρες» είχαν κυριαρχικό ρόλο, με τις γηπεδούχες να είναι μόνιμα κλεισμένες στα δικά τους καρέ.

Με ωραίους συνδυασμούς, γρήγορο ποδόσφαιρο και ποικιλία στην επιθετική ανάπτυξη, ο Δικέφαλος ξεκίνησε να απειλεί από νωρίς, με τις Σάπσον και Ακίντα να βάζουν δύσκολα στις αμυνόμενες της ΡΕΑ με τις επιθετικές τους κινήσεις.

Στο 35ο λεπτό ο ΠΑΟΚ «εξαργύρωσε» την κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας υπέροχο γκολ, καθώς ο… κεραυνός της Χαλατσογιάννη κατέληξε στο δεξί «Γ» της εστίας για το 0-1 του ΠΑΟΚ Morris.

Tρία λεπτά αργότερα, οι «ασπρόμαυρες» απείλησαν με μακρινό σουτ της Μήτκου, ενώ στο 43ο λεπτό η Βαρδαλή έφτασε μία… ανάσα από το 0-2, ωστόσο είδε την κεφαλιά της να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου ανέβασαν ακόμα περισσότερο ρυθμό, προκειμένου να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα, ωστόσο το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-1.

Στο ίδιο τέμπο κινήθηκε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να πιέζει ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, αναγκάζοντας τις γηπεδούχες σε πολλά λάθη.

Στο 56ο λεπτό, η Χαλατσογιάννη «τσίμπησε» την μπάλα μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε, με τον διαιτητή να υποδεικνύει σωστά την παράβαση. Η Βαρδαλή εκτέλεσε, ωστόσο αστόχησε.

Ο επιθετικός μονόλογος του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε. Με Ακίντα στο 60ο λεπτό και Βαρδαλή στο 64ο λεπτό ο Δικέφαλος προσπάθησε να κάνει το 0-2, ωστόσο δεν τα κατάφερε.  Στο 67ο λεπτό, η Ακίντα με κεφαλιά από την μικρή περιοχή προσπάθησε να βρει δίχτυα, ωστόσο οι αμυνόμενες της ΡΕΑ έδιωξαν την μπάλα πάνω από την γραμμή.

Το τελευταίο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού, συνεχίστηκε με τις «ασπρόμαυρες» να έχουν συνεχώς την μπάλα στα πόδια τους, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό καθώς δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο. Έτσι, το 0-1 έμεινε με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 39 βαθμούς.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανάτα, την Κυριακή 7 Μαΐου και ώρα 15:00, εντός έδρας, κόντρα στον ΑΟ ΡΕΑ.

ΠΑΟΚ (Κανάτας): Μιλιόγια, Μήτκου, Γκούνη, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Στράντζαλη (69΄ Γιοβάνη), Καλέση, Βαρδαλή, Χαλατσογιάννη, Ακίντα (91′ Ζώτου), Σάπσον (69′ Μπασούρη).

Προηγούμενο άρθροΑπρόοπτο με Ράιλι
Επόμενο άρθροΣτα Play Off έχει το πάνω χέρι


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία