Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Monday, August 10, 2026

Μια ανάσα από την επιστροφή ο Μιχαηλίδης!

Δημοφιλή

Το τεχνικό επιτελείο έχει επιτέλους χρόνο για δουλειά με τους παίκτες, μετά από ένα χρονικό διάστημα γεμάτο αγώνες και θέλει να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για την τελική ευθεία της σεζόν.

Η Τετάρτη (20.03) έφερε ένα γεμάτο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές. Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση, που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, ενώ στη συνέχεια είχαμε παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας.

Το πρόγραμμα έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.Οι Μαγκομέντ Οζντόεφ και Μπάμπα έμειναν στο γυμναστήριο κι έκαναν θεραπεία, όπως κι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ.

Ο Ζόαν Σάστρε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος έκανε και μέρος του κανονικού προγράμματος της ομάδας.

Την Πέμπτη (21.03) η μέρα θυμίζει κάτι από καλοκαιρινή προετοιμασία, καθώς έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις, στις 11:00 και στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here




Τελευταία νέα

Ο Γιαννούλης έκανε όσα περνούσαν —και μερικά περισσότερα— από το χέρι του για να επιστρέψει

Ο Δημήτρης Γιαννούλης επέστρεψε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι απλώς για να αγωνιστεί ξανά στη χώρα του, αλλά για να...

Στην ίδια κατηγορία