Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μία ανακοίνωση γεμάτη ψέματα από την αστυνομία του Βελγίου!

Δημοφιλή

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες που καταφθάνουν από Έλληνες φίλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο Μπριζ, και βίωσαν την αυθαιρεσία, ακόμα και ρατσιστική, συμπεριφορά από την τοπική αστυνομία της πόλης. Μετά τις ενέργειες του επίσημου Δικεφάλου, το επερχόμενο διάβημα στην UEFA αλλά και την κινητοποίηση της ελληνικής κυβέρνησης, η αστυνομία του Μπριζ όχι απλά δεν απολογείται, αλλά βγαίνει και στην… αντεπίθεση με απίστευτα ψέματα, όπως άλλωστε έπραξε κι ο δήμαρχος της πόλης του Βελγίου. Όσο για τους, αποδεδειγμένα, αρκετούς Έλληνες φιλάθλους που ενώ είχαν πληρώσει εισιτήριο, δεν τους επετράπη η είσοδος στο Γιαν Μπρέιντελ, οι Βέλγοι το χρέωσαν στους… ίδιους τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η εκπρόσωπος της βελγικής Αστυνομίας, Λίεν Ντεπόρτερ:

«Το γεγονός ότι οι Έλληνες υποβάλλουν καταγγελία μας προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη. Δεν εμποδίσαμε αυθαίρετα τους οπαδούς με εισιτήριο να μπουν στο γήπεδο.

Για το ότι ορισμένοι άνθρωποι με εισιτήρια, δυστυχώς έπρεπε να απομακρυνθούν την τελευταία στιγμή, φταίνε εξ ολοκλήρου αυτοί που δεν είχαν εισιτήρια, κι έκαναν ό,τι μπορούν για να μπουν στο γήπεδο, πριν καν ανοίξουν οι πόρτες.

Αν οι Έλληνες, με όλα τα σκουπίδια και τον όλεθρο που άφησαν πίσω τους στην Αγορά, τώρα στην πραγματικότητα ισχυρίζονται ότι απλώς έκαναν ένα καλό πικνίκ, αυτό σίγουρα προκαλεί

Αυτές οι απόπειρες ήταν ο λόγος που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν το ψεκαστικό, χρησιμοποιήσαμε μόνο την απαραίτητη ένταση, πλήρως στρατηγικά και τεκμηριωμένα.

Κάποια στιγμή η πίεση στη Νότια είσοδο ήταν τόσο μεγάλη, πολύς κόσμος πίεζε, κάτι που έκανε την κατάσταση με τον στενό διάδρομο εκεί ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους αστυνομικούς, τους συνοδούς και όλους τους οπαδούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αργεί ακόμα το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα Play Off της Basket League, καθώς μετά τη νίκη του...

Στην ίδια κατηγορία