Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μια αγάπη, που δεν περνάει ποτέ

Δημοφιλή

Οι αήττητοι πρωταθλητές του 2019 και εκείνη η φουρνιά παικτών που ήρθαν κυρίως το 2016 και το 2017, έγραψαν τεράστια ιστορία για τον ΠΑΟΚ. Φυσικά αναφερόμαστε σε Βιεϊρίνια, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και σε άλλους που παίζουν κι έπαιξαν αρκετά χρόνια στην ομάδα.

Δυστυχώς κάποιοι από αυτούς έφυγαν με σχετικά άσχημο τρόπο (ευτυχώς για την ιστορία του ΠΑΟΚ σώθηκε μία τέτοια κατάσταση με τον Βιεϊρίνια) και μέσα σε όλους υπάρχει η περίπτωση Μπίσεσβαρ.

Ο Μπίσε έχασε την έκρηξή του και πολλά από το παιχνίδι του στα τελευταία δύο χρόνια και κάπως έτσι άκουσε και διάβασε πολλά. Πολλοί (από τους σκληρούς του διαδικτύου) τον απαξίωσαν και τέλος πάντων η αποχώρηση δεν έγινε όπως θα του έπρεπε.

Να όμως που μετά από ενάμισι χρόνο και αφού βρήκε μία ομάδα τέταρτης κατηγορίας, οι ΠΑΟΚτσήδες του έδειξαν πόσο δίκαιοι είναι.

Πάνω από 4-5 χιλιάδες ακολούθησαν διαδικτυακά τη νέα του ομάδα και με αυτό τον τρόπο πρόβαλαν σε όλη την Ελλάδα και την Ολλανδία την τεράστια αγάπη και τον σεβασμό του στον αξιαγάπητο Μπίσεσβαρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία