Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Μη διανοηθείτε να παίξετε ξανά με τον ιδρώτα των παικτών του ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Το ότι ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό, δεν σημαίνει ότι θα περάσει στα «ψιλά» η απίστευτη απόφαση του Τρεϊμάνις να πάρει πίσω την αρχική του υπόδειξη για πέναλτι στην ανατροπή του Ολιβέιρα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεν μπορούμε ακόμη να συνέλθουμε από την αδιανόητη κωλοτούμπα του διαιτητή Τρεϊμάνις. Για πέναλτι που θα έδινε και περαστικός φίλαθλος του Ολυμπιακού, δέχτηκε να σπαταλήσει τον χρόνο του για να το δει στο VAR μετά την κλήση του Πινέιρο. Και αντί να τον στείλει στον αγύριστο, αποδέχτηκε την πρωτοφανή ένσταση για ένα πέναλτι βγαλμένο από σεμινάρια! Μη διανοηθείτε να παίξετε ξανά με τον ιδρώτα των παικτών του ΠΑΟΚ, μην προσπαθήσετε ποτέ ξανά να του στερήσετε αυτά που αξίζει μέσα στο γήπεδο. Δεύτερη προειδοποίηση δεν συνηθίζουμε να δίνουμε, μπορείτε να ψάξετε να βρείτε που βρίσκονται όσοι προσπάθησαν να μας αδικήσουν».


Τελευταία νέα

Σε σοβαρό κίνδυνο το ισπανικό ποδόσφαιρο

Tο τελευταίο χρονικό διάστημα το ισπανικό ποδόσφαιρο πλήττεται από πολιτικά σκάνδαλα, που αφορούν και στην ομοσπονδία της χώρας. Αρνητικοί πρωταγωνιστές...

Στην ίδια κατηγορία