Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μετράει τις δυνάμεις του απέναντι στον Ολυμπιακό

Δημοφιλή

Για την 6η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 15:00, τον τοπικό, ΟΣΦΠ.

Ο Δικέφαλος, μετά την πολύτιμη νίκη επί του Παναθηναϊκού, γνώρισαν ήττα εντός προγράμματος από τον Απόλλωνα Σμύρνης, παραμένοντας στην πέμπτη θέση με 33 βαθμούς.

Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου καλούνται να δείξουν το ανταγωνιστικό τους πρόσωπο, κερδίζοντας ό,τι μπορούν από την αναμέτρηση, ενόψει των επόμενων απαιτητικών υποχρεώσεων.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο Νίκος Προσινκλής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, στοχεύοντας στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Για εμάς αποτελεί ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού, στο οποίο θα τα δώσουμε όλα και θα δοκιμάσουμε τα πράγματα τα οποία δουλεύουμε στην προπόνηση, ώστε να είμαστε έτοιμοι στα δύο επόμενα παιχνίδια τα οποία είναι και πολύ σημαντικά για εμάς, κόντρα σε Περιστέρι και Παναθηναϊκό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα ποσοστά που πρέπει να αυξήσει ο ΠΑΟΚ

Αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει επιδείξει εξαιρετικά δείγματα «γραφής», παράγοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο σε μία σεζόν που...

Στην ίδια κατηγορία