Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Mετά τον Χρήστο και τον Θανάση, ο Νίκος Δημόπουλος

Δημοφιλή

Γιος του Θανάση και ανιψιός του Χρήστου, βετεράνων παικτών (και) του ΠΑΟΚ, ο Νίκος Δημόπουλος φιλοδοξεί να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα και του θείου, που έφθασαν να φορέσουν και τη φανέλα της εθνικής.

Γεννημένος στις 28 Δεκεμβρίου 2007, έπαιξε μικρός ποδόσφαιρο σε Φάληρο, Πανόραμα και Χολαργό, μέχρι που το 2019, σε ηλικία δώδεκα ετών, εντάχθηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ. Στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα αγωνίζονταν ως αριστερός εξτρέμ, πλέον στην Κ-17 καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, έχοντας και πολλές προωθήσεις στη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα, ο προπονητής του, Δημήτρης Ορφανός, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και το ύψος του (1,83 μ.). τον δοκιμάζει και στη θέση του αριστερού στόπερ.

Πέρσι έπαιξε με την Κ-16 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ (οι νέοι του Δικεφάλου πρώτευσαν στον όμιλό τους) και αυτή η πρώτη γνωριμία με το χώρο του ανδρικού ποδοσφαίρου του έδωσε πολύτιμες εμπειρίες ως εφόδια για το μέλλον.

Ως αριστεροπόδαρος, έχει καλή τεχνική κατάρτιση, χωρίς να υστερεί σε δύναμη και πάθος. Φυσικά, όπως καλά γνωρίζει κι ο ίδιος, θα πρέπει να συνεχίσει τη μεθοδική και συστηματική δουλειά, προκειμένου να έχει την απαραίτητη εξέλιξη και να βελτιώσει τις μελλοντικές προοπτικές του. Όπως και τα υπόλοιπα παιδιά της ακαδημίας, έτσι κι αυτός έχει έρθει αρκετές φορές στη θέση του «μπολ μπόι» στα παιχνίδια της Τούμπας, έχει πάρει τη «μυρωδιά» του γηπέδου και ελπίζει να έρθει η στιγμή, που θα καταφέρει να βρεθεί εντός του αγωνιστικού χώρου ως μέλος της πρώτης ομάδας.

Φέτος πηγαίνει στη δεύτερη τάξη του Λυκείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πασχαλινές ευχές από ΠΑΟΚ-Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλαν τις δικές τους ευχές σε όλο τον κόσμο για το Πάσχα. Οι...

Στην ίδια κατηγορία