Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μεγάλο διπλό της Κ19 του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη!

Δημοφιλή

Διπλό-«χρυσάφι» πήρε στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης η Κ19 του ΠΑΟΚ με 2-3, με την ομάδα του Πέτρου Τσιαπακίδη να παραμένει ζωντανή στη μάχη της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, και στο -1 από τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στην κορυφή.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Πέρασε με 2-3 από την Τρίπολη η Κ19, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Super League, παραμένοντας ζωντανή στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, όντας στο μείον ένα από τον Ολυμπιακό. Απομένουν έξι παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του εντός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 11′ με υπέροχη ενέργεια του Αδάμ από δεξιά και εξίσου όμορφο σουτ από τον Χατσίδη. Αντέδρασε για το 1-1 ο Αστέρας στο 20′, μα στο 37′ η ομάδα του Πέτρου Τσιαπακίδη πήρε και πάλι … κεφάλι στο σκορ με την κεφαλιά του Αδάμ, έπειτα από την σέντρα του Τσομπάνη.

Και τρία λεπτά μετά, ο Δικέφαλος έκανε το 1-3 με τον Μπάμπουρα να πασάρει και τον Παπαγεωργίου να πλασάρει όμορφα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος, είχε φάσεις και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε.

Επόμενο παιχνίδι είναι αυτό με την Κηφισιά στην Αθήνα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Νικολακούλης, Κούπενος (17′ λ.τ. Τσομπάνης), Πολυκράτης, Τσίτσκας (46′ Καστίδης), Πασαχίδης, Αλμασίδης, Αδάμ, Καλόγηρος, Μπάμπουρας [66′ Γκιτέρσος (90′ λ.τ. Πολιτάκης)], Παπαγεωργίου, Χατσίδης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία