Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Μεγάλη τιμή να είσαι στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα του… μόνιμου πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Ο πρώην παλαιστής των Τρικάλων, και προσφάτως δευτεραθλητής στην κατηγορία των 130 κιλών, Αποστόλης Τσιόβολος, μιλά στη FORZA για τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο, αλλά και για το κίνητρο του να βοηθήσει τους «ασπρόμαυρους» να συνεχίσουν στον δρόμο των τίτλων.

Πως αισθάνεσαι πως αποτελείς πλέον μέλος του ΠΑΟΚ;

«Νιώθω μεγάλη τιμή, όπως ο καθένας που θα τον ήθελε ο σχεδόν… μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας τα τελευταία χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θέλω να καταφέρω πολλά και να φέρω εις πέρας όλες τις προσδοκίες του συλλόγου».

Με τι στόχους έρχεσαι στην ομάδα;

«Συλλογικά ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από τη διατήρηση του πρωταθλήματος και για τα επόμενα χρόνια. Σε προσωπικό επίπεδο, έχω ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία των 130 κιλών και στη συνέχεια μια διάκριση στο εξωτερικό, είτε στο Πανευρωπαϊκό, είτε στο Παγκόσμιο τα επόμενα δύο χρόνια».

Τι έχεις συναντήσει ερχόμενος στον… μόνιμο πρωταθλητή;

«Έχω βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ αρκετές φορές, ακόμα και πριν γίνω αθλητής της ομάδας. Έχω πολλούς δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη οπότε βρέθηκα αρκετές φορές. Οι εγκαταστάσεις είναι κάτι το διαφορετικό, σε σχέση με αυτά που είχα συνηθίσει εδώ στα Τρίκαλα, που ο προπονητής μας, Βασίλης Μότσιος τρέχει μια ομάδα μόνος του. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, με οργάνωση και η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Σου δίνει κίνητρο να βλέπεις ότι όλα στον σύλλογο πηγαίνουν ρολόι, προσπαθείς να ακολουθήσεις αυτόν τον ρυθμό».

Πως ήρθε η πρώτη σου επαφή με την πάλη; Είχες ασχοληθεί με κάτι άλλο;

«Η οικογένεια μου έπαιζε ποδόσφαιρο, κι εγώ παίζω σε αρκετά ερασιτεχνικό επίπεδο, όποτε μπορώ. Μάλιστα αγωνιζόμουν ως σέντερ φορ. Μέχρι κάποια στιγμή το έκανα παράλληλα με την πάλη. Η πρώτη μου επαφή με την πάλη ήρθε στα επτά μου περίπου χρόνια. Στη γειτονιά μου στα Τρίκαλα υπάρχει η αίθουσα πάλης. Εκεί ήρθε η πρώτη μου επαφή με το άθλημα και άρχισε να με προσελκύει, παρά την απαιτητική προπόνηση. Όταν σταδιακά ήρθαν τα πρώτα μετάλλια, άρχισα να το βλέπω ακόμα πιο σοβαρά, μέχρι που έφτασα στα 21 και συνεχίζω να ασχολούμαι».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Παράλληλα με την ενασχόληση μου με το άθλημα είμαι και φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Οπότε η ημέρα μου ξεκινά συνήθως με μια προπόνηση το πρωί, πιο εντατική αν είμαι σε περίοδο προετοιμασίας. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσω το μάθημα στη σχολή ή αν βολέψει θα δουλέψω part time για βιοποριστικούς λόγους, αφού μόνο από την πάλη δεν μπορείς να ζήσεις. Το απόγευμα είναι αμιγώς αθλητικό, με νέο κύκλο προπονήσεων. Γενικότερα, το πρόγραμμα είναι απαιτητικό, αλλά αν έχεις θέληση μπορείς να το βγάλεις».

Ελεύθερος χρόνος υπάρχει με αυτό το «βαρύ» καθημερινό πρόγραμμα;

«Πάντα υπάρχει ελεύθερος χρόνος, ακόμα κι αν είναι λίγο περιορισμένος με όλες αυτές τις υποχρεώσεις. Όταν μπορώ θέλω να βρίσκομαι με τους φίλους μου. Είτε θα κάνουμε κάποια βόλτα στα Τρίκαλα, είτε θα βρεθούμε όλοι μαζί σε ένα σπίτι για να παίξουμε κάποιο video game, κυρίως FIFA».

Τι θέλεις να σου φέρει το 2023;

«Πρώτα από όλα, αυτή η χρονιά θέλω να φέρει υγεία σε εμένα, στους δικούς μου ανθρώπους αλλά και γενικότερα σε ολόκληρο τον κόσμο. Όπως είπα πριν, στόχος μου είναι το πρωτάθλημα αλλά και μια διάκριση εκτός των συνόρων το 2023».


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία