Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μεγάλη αλλαγή στη Ντιναμό πριν τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Πυρετώδεις διαδικασίες εντός της επικείμενης αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των «16» του UEFA Europa Conference League, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, δεδομένου πως το τελευταίο χρονικό διάστημα ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην ιστορία της και κατόπιν εκλογών να αλλάξει… τιμόνι, με τον Βέλιμιρ Ζάετς που θήτευσε και στον Παναθηναϊκό να προβάλει ως το φαβορί για την προεδρία του κροατικού κλαμπ.

Εκ νέου υποψηφιότητα αναμένεται να βάλει και ο επί 24 ετών πρόεδρός του, Μίρκο Μπάρισιτς, ο οποίος βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση από το 2000 αποφασίζοντας να θέσει ξανά υποψηφιότητα. Άξιο αναφοράς πως αποτέλεσε και αντιπρόεδρο της Ντιναμό Ζάγκρεμ για τρία χρόνια το 1967, ενώ προτού μονιμοποιηθεί από το 2000 στην προεδρικό θώκο, υπηρέτησε τον σύλλογο σε ακόμη δύο θητείες (1989-91), (1990-91).

Την «τριπλέτα» υποψηφίων κλείνει ο Ότο Μπάριτς Jr., ασχολούμενος με την αρχιτεκτονική ενώ είναι και γιος του προπονητή Ότο Μπάριτς που έφυγε από την ζωή το 2020, με την επισήμανση πως αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουν δικαίωμα ψήφου όλα τα μέλη της κροατικής ομάδας. Πέντε μέρες μετά τις εκλογές, οι Κροάτες θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στο «Μάξιμιρ» στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Conference League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία