Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με υπογραφή Μπίσεσβαρ

Δημοφιλή

Ενας εξαιρετικός ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 την ΑΕΚ, έχοντας σε ρόλο πρωταγωνιστή τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 42΄, ενώ κέρδισε και το πέναλτι, με το οποίο ο Κούρτιτς στο 79΄.

Ο Δικέφαλος έφτασε κοντά στο 1-0 και στο 29’, αλλά το συρτό δυνατό σουτ του Αουγκούστο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Στάνκοβιτς. Την λύση έδωσε τελικά ο Μπίσεσβαρ στο 42’. Μετά από πάσα του Κούρτιτς, ο Ολλανδός έστειλε με έξυπνο σουτ την μπάλα στην κλειστή γωνία του Στάνκοβιτς κάνοντας το 1-0. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με δυο γκολ διαφορά, αλλά ο Αουγκούστο αστόχησε μόνος σε κεφαλιά από κοντά στο 46’.

Στο 76’, ο Μπίσεσβαρ κέρδισε το πέναλτι από τον Μισελέν. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κούρτιτς που έκανε το 2-0 και επισφράγισε την κυριαρχία του ΠΑΟΚ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ βρήκε ένα γκολ στο 83’ με τον Μοχαμαντί αλλά αυτό ακυρώθηκε για φάουλ του Ανσαριφάρντ στον Πασχαλάκη. Έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Ιταλού Βαλέρι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σβαμπ (74΄ Εσίτι),  Ζίβκοβιτς (74΄ Μουργκ-90΄ Μιτρίτσα), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (90΄+3΄ Λύρατζης), Σφιντέρσκι (90΄ Ακπομ).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (75΄ Μοχαμάντι), Λε Ταλέκ (86΄ Σιμόες), Σιμάνσκι (60΄ Σάκχοφ), Γκαρσία (86΄ Τάνκοβιτς), Γέβτιτς (60΄ Ανσαριφάρντ), Τσούμπερ, Αραούχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ράσφορντ: «Δεν πάει άλλο και αυτή η κατάσταση» (pic)

Ξέσπασε ο Μάρκους Ράσφορντ με αφορμή όσα ακούγονται, λέγονται, γράφονται για τον ίδιο. Φουντώνει η κριτική στο Μάντσεστερ για...

Στην ίδια κατηγορία