Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Με τον κόσμο του για την τρίτη θέση!

Δημοφιλή

Επιστρέφει στην Basket League ο ΠΑΟΚ mateco, καθώς αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πάτρας σήμερα (8/1, 15:45) στο Παλατάκι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτή είναι η τελευταία «στροφή» για τον πρώτο γύρο, με το ματς να έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για την ομάδα του Λυκογιάννη.

Ο Δικέφαλος χρειάζεται σήμερα τη νίκη απέναντι στους Πατρινούς για να «κλειδώσει» την 4η θέση και να βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε περίπτωση που αναδειχθεί τέταρτος στον πρώτο γύρο της Basket League θα αποφύγει να αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία για την επικείμενη αναμέτρηση, διότι ο Άρης Λυκογιάννης είδε αρκετούς παίκτες του να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Η χθεσινή (7/1) τελευταία προπόνηση, όμως, έκρυβε ευχάριστα νέα για τους «ασπρόμαυρους». Ο Νέιτ Ρένφρο και ο Γιώργος Καμπερίδης προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή.

Αρκετά απαιτητικό είναι το πρόγραμμα των επόμενων ημερών για τον ΠΑΟΚ mateco, διότι την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου αντιμετωπίζει την Ρίτας Βίλνιους για το Basketball Champions League στο δεύτερο μας της σειράς.


Τελευταία νέα

Εντυπωσιακός ΠΑΟΚ με ντεμαράζ στο φινάλε

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ουκ ολίγες φορές, με ένα απίθανο ντεμαράζ στο φινάλε ο ΠΑΟΚ κέρδισε τρία...

Στην ίδια κατηγορία