Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Με τον κόσμο του για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ!

Δημοφιλή

Εμβόλιμη αγωνιστική έχει σήμερα (11/10, 16:00) για την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, η οποία φιλοξενεί στο κλειστό γήπεδο της Μίκρας την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier. Ο Δικέφαλος πήρε την πρώτη του νίκη την περασμένο εβδομάδα, φεύγοντας με το διπλό από το Κιλκίς απέναντι στην τοπική ομάδα με 22-30.

Η νίκη αυτή φέρνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου, η οποία στοχεύει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό στο πρωτάθλημα. Σήμερα αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική με τη νίκη της με 16-25 επί του Διομήδη Άργους, έκανε τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ απεύθυναν κάλεσμα προς τους φιλάθλους του Δικεφάλου, προκειμένου να πάνε στην Μίκρα και να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει τη νίκη απέναντι στην ένωση. Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Οι δηλώσεις του προπονητή, Παναγιώτης Γούσιου, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Είναι μία απαιτητική εβδομάδα με τρεις αγώνες σε επτά μέρες. Ο αγώνας απέναντι στην ΑΕΚ είναι ένα δυνατό τεστ για εμάς. Πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να φτάσουμε στη νίκη!».


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία