Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Με το ένα πόδι στον τελικό η Κ17!

Δημοφιλή

Η Κ17 του ΠΑΟΚ επικράτησε 0-4 του Βόλου, στο πρώτο ημιτελικό και βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό με τον Ολυμπιακό, με έπαθλο μια θέση στο Final Four όπου θα κριθεί ο τίτλος του ηλικιακού πρωταθλήματος της Super League.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του επίσημου Δικεφάλου:

Με άνεση και τέσσερα γκολ πέρασε από τον Βόλο η Κ17 στον α’ ημιτελικό της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος της Super League. Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν, εφόσον “καθαρίσει” και το δεύτερο παιχνίδι με τον Βόλο (το προσεχές σαββατοκύριακο) θα παίξει τελικό με τον Ολυμπιακό μέσα στον Νοέμβριο για την εξασφάλιση του πρώτου εισιτηρίου για το Final Four.

Ήδη στο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε σκοράρει δις. Στο 29′ ο Στύλος πλάσαρε για το 0-1 έπειτα από την ασίστ του Τσιφούτη, ο οποίος στο 39′ εκτέλεσε φάουλ, για να πάρει το … ριμπάουντ ο Μύθου και να κάνει το 0-2.

Με άλλα δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, ο Δικέφαλος έφυγε με το 0-4 από τον Βόλο, τον οποίο και περιμένει στη Θεσσαλονίκη την επόμενη αγωνιστική. Στο 87′ ο Θεοδοσιάδης έβγαλε την ασίστ και ο Βασίλι έκανε το 0-3 και στο 91′ από πάσα του Μπελερή, ο Κοσίδης σούταρε για το 0-4.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Μπελερής, Τσίτσιλας (73′ Θεοδοσιάδης), Βυρσωκινός, Κοσίδης, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Τσιφούτης (57′ Τσιότας), Παπανικόπουλος (57′ Θεόφιλου), Στύλος, Μύθου (73′ Γκιόκα), Ντούνγκα (85′ Βασίλι).


Τελευταία νέα

Κάνουν πρόβα τελικού κυπέλλου κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη, η...

Στην ίδια κατηγορία