Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μια οικογένεια ο ΠΑΟΚ! (pic)

Δημοφιλή

Όπως πάντα, έτσι και σήμερα ο Α.Σ. ΠΑΟΚ δεν ξεχνά το ποδοσφαιρικό τμήμα, που αγωνίζεται για την 3η αγωνιστική της Super League κόντρα στον Άρη. Στην επίσημη ιστοσελίδα των «ασπρόμαυρων» υπάρχει ανακοίνωση, στην οποία στέλνουν τις ευχές τους στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αποψινή (4/9, 21:30) αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Για την 3η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30, στο γήπεδο «Κ. Βικελίδης», τον Άρη.

Ο Δικέφαλος, μετά το 2Χ2 κόντρα στον Ατρόμητο, εκεί όπου μίλησε ο «Νόμος της Τούμπας», στρέφει το βλέμμα του στο πρώτο «ντέρμπι» της σεζόν, θέλοντας να συνεχίσει στον δρόμο των νικών.

Σε αυτή την απαιτητική έξοδο, οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, αποδεικνύοντας την αδιαμφισβήτητη ποιότητα την οποία διαθέτουν, ώστε στο τέλος να μας κάνουν την… χάρη.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Novasports Prime.

«Με το… διπλό ΠΑΟΚΑΡΑ!»

Επίσης και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ Mateco έκανε και αυτή post μέσα της επίσημης σελίδας της στο twitter, αναφέροντας: «Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ».

Δείτε το παρακάτω:


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία