Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με σύμμαχο την προϊστορία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δημοφιλή

Με αφορμή τον αγώνα της Τούμπα αναμέσα σε ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, η Super League παρουσιάζει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για το παρελθόν της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

Ο ΠΑΟΚ σημείωσε πέρσι την 20η νίκη του σε 29 συναντήσεις με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ υπάρχουν ακόμη τέσσερις ισοπαλίες και πέντε νίκες της ομάδας της Ηπείρου.

Δεν υπάρχει “αγαπημένο” σκορ για τον ΠΑΟΚ στα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού μετρά από πέντε νίκες με 1-0 και 2-1. Αντίθετα οι τρεις από τις τέσσερις ισοπαλίες που έχουν οι δύο ομάδες είναι με 1-1.

Τα οκτώ τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων είχαν νικητή στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί στα έξι και τον ΠΑΣ Γιάννινα στα δύο. Η τελευταία μεταξύ τους ισοπαλία ήταν στις 26 Απριλίου 2015 με 1-1.

Η αρχή των αναμετρήσεων των δύο ομάδων έγινε στις 19 Ιανουαρίου 1975 έγινε στην Τούμπα και ο Δικέφαλος επικράτησε με 4-1. Ο Γιώργος Κούδας μόλις στο 6ο λεπτό σημείωσε το πρώτο γκολ, ενώ προσωρινά είχε ισοφαρίσει ο Κοπίτσης σε 1-1 στο 44ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ έφτασε στη νίκη με τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, δύο του Παρίδη και ένα του Αποστολίδη.

Το αήττητο του ΠΑΟΚ στα εντός έδρας ματς κράτησε για 13 ματς και στο 14ο ο ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε την πρώτη του νίκη. Στις 4 Φεβρουαρίου 2001 η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε με 3-2 χάρη στα γκολ των Έλντερ, Μπλέτσα και Κορμαρή, ενώ για τον ΠΑΟΚ είχαν σκοράρει ο Καφές και ο Σπάσιτς.

29 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

20 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΓΚΟΛ: 54-23

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία