Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με ψυχρό «εκτελεστή» τον Οζντόεφ «καθάρισε» τον Ατρόμητο

Δημοφιλή

Στόχος επετεύχθη για τον ΠΑΟΚ, που επικράτησε στην Τούμπα του Ατρόμητου με 2-0, χάρη σε δύο γκολ, που πέτυχε ο Οζντόεφ.

Η πολυπρόσωπη άμυνα του Ατρόμητου δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ στο α΄ μέρος, διάστημα στο οποίο απείλησε με δύο σουτ του Σάστρε (25’, 43΄), που έδιωξε σε κόρνερ ο Τσιντώτας. Από το δεύτερο κόρνερ, όμως, με εκτελεστή τον Ντεσπόντοφ, προήλθε το 1-0 με άπιαστη κεφαλιά του Οζντόεφ, την οποία δεν κατάφερε να εξουδετερώσει ο γκολκίπερ του Ατρόμητου.

Στο 51΄ ο Ρώσος χαφ διπλασίασε τα σκορ σε φάση διαρκείας. Αρχικά ο Ντε Μποκ έδιωξε πάνω στη γραμμή το σου του Τάισον κι ο Οζντόεφ με ανάποδο ψαλιδάκι νίκησε τον Τσιντώτα για το 2-0.

Στο 56΄ ο Ατρόμητος απείλησε για πρώτη φορά με το διαγώνιο σουτ του Ντε Μποκ, δύο λεπτά μετά ο Νέσμπεργκ λίγο έλειψε με κεφαλιά να σημειώσει αυτογκόλ, ενώ στο 73΄ ο Κοτάρσκι μπλόκαρε το σουτ του Βαλένσια.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (83΄ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Νέσμπεργκ, Μπάμπα, Οζντόεφ (75΄ Σβαμπ), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (69΄ Ζίβκοβιτς), Μουργκ (69΄ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Σαμάτα (75΄ Τόμας).

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Τσακμάκης (54΄ Γιουμπιτάνα), Ιμερέκοφ, Τζαβέλλας, Κεσχρίντα, Καμαρά, Γκονζάλες (70΄ Ερλινγκμαρκ), Κούντε (70΄ Κούεν), Ντε Μποκ (76΄ Αθανασίου), Βέργος (76΄ Αντζιέλσκι), Βαλένσια.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία