Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Με όλα του τα «όπλα» ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Κολοσσό

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο PAOK Sports Arena για να αντιμετωπίσει σήμερα (4/12, 20:30) τον Κολοσσό Ρόδου, για την 9η «στροφή» της Basket League.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού προέρχεται από μεγάλη εμφάνιση επί της Μπενφίκα, την οποία κέρδισε με 76-74 την περασμένη Τετάρτη (29/11) για το Basketball Champions League. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από ήττα στα Λιόσια, καθώς είχαν ηττηθεί με 90-70 από την ΑΕΚ το Σάββατο 25 Νοεμβρίου.

Η νίκη είναι πολύ σημαντική για τον ΠΑΟΚ mateco, καθώς πλησιάζει το τέλος του πρώτου γύρου της Basket League, με τον Δικέφαλο να ψάχνει μία θέση στην κορυφαία επτάδα, που θα του δώσει το εισιτήριο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο κόουτς Τακιανός έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης συμμετείχε κανονικά στη χθεσινή (3/12) προπόνηση της ομάδας. Βέβαια, είναι ερωτηματικό αν βρίσκεται στο 100% με μια προπόνηση.

Όσον αφορά τον Κολοσσό, αυτός βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στη 10η θέση με συγκομιδή 3-5, ενώ εκτός έδρας έχει κερδίσει μόνο τον Απόλλωνα Πάτρας.

Διαιτητές της αναμέτρησης στην Πυλαία θα είναι οι Τσολάκος, Μαγκλογιάννης και Χριστινάκης.


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία