Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Με μια απώλεια στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Mateco είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της Basket League κόντρα στο Περιστέρι στην Αθήνα, το Σάββατο (8/10, 19:15) με τον Άρη Λυκογιάννη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίας του Ζακ Ντάρκο-Κέλι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στο λαγονοψοΐτη.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Το νέο πρωτάθλημα μπάσκετ ξεκινά, αυτό το Σάββατο και η πρεμιέρα της 31ης Basket League θα είναι εκτός έδρας για τον ΠΑΟΚ mateco και πιο συγκεκριμένα απέναντι στο Περιστέρι. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena. Έμφαση στην τακτική από τον κόουτς Λυκογιάννη, που είχε έτσι κι αλλιώς ελάχιστο χρόνο για να προετοιμάσει την ομάδα μετά την πρεμιέρα του BCL και ουσιαστικά μόλις δύο προπονήσεις ενόψει του αυριανού αγώνα

Ο Zaccheus Darko-Kelly, δεν συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στο λαγονοψοΐτη.

Οι 12 καλαθοσφαιριστές που ταξιδεύουν στην Αθήνα είναι οι: Yannick Franke, Jalen Riley, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος και Nate Renfro.

Ο αγώνας Περιστέρι bwin – ΠΑΟΚ mateco, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (8/10) για την πρεμιέρα της Basket League, θα ξεκινήσει στις 19:15 στο Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου», με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3».


Τελευταία νέα

Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης

Η πολύ «βαριά» ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην 9η αγωνιστική των play off (τρίτη σερί για τους...

Στην ίδια κατηγορία