Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Με… φόρα από την ανατροπή της Θεσσαλονίκης!

Δημοφιλή

Επαναληπτικό αγώνα έχει σήμερα (21/12, 19:00) η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, καθώς αντιμετωπίζει την Μπρνο στην Τσεχία στο πλαίσιο του δεύτερου ματς της φάσης των «32» του CEV Women’s Cup. Ο Δικέφαλος επανέρχεται στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, μετά τη νίκη με 3-1 επί του ΑΟ Θήρας στη Volley League. Στόχος της ομάδας του Μάρκο Φενόλιο είναι να πάρει το εισιτήριο για τους «16» και να κλείσει ιδανικά το 2022.

Στο πρώτο παιχνίδι, που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στο PAOK Sports Arena, ο Δικέφαλος καρδιοχτύπησε, αλλά κέρδισε με ανατροπή 3-2 σετ την Μπρνο. Έχει ένα μικρό πλεονέκτημα σήμερα, ωστόσο οι «ασπρόμαυρες» στοχεύουν μόνο στη νίκη. Στον αντίποδα, η Μπρνο, μετά την ήττα της στην Θεσσαλονίκη, δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα, έχοντας τον χρόνο να προσαρμοστεί στις ανάγκες του απαιτητικού παιχνιδιού κόντρα στον Δικέφαλο.

Οι δηλώσεις του προπονητή, Μάρκο Φενόλιο, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Είναι σίγουρα ένα σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο του θεσμού. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50, σε κάθε περίπτωση όταν το πρώτο παιχνίδι τελειώνει 3-2 ή 2-3, στο δεύτερο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Είμαστε έτοιμοι και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα παλέψουμε και ελπίζω να πάρουμε την πρόκριση!».


Τελευταία νέα

Έπαθε πλάκα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Κίριλ Ντεσπόντοφ

Ακόμα μια συνέντευξη σε ΜΜΕ του εξωτερικού (δείτε εδώ), παραχώρησε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, αποθεώνοντας μεταξύ άλλων τον κόσμο του...

Στην ίδια κατηγορία