Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με επιστροφές και απουσίες στην Λαμία!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (1/3) την Λαμία στο Αθανάσιος Διάκος, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην αποστολή του Δικεφάλου δεν βρίσκονται οι Ντούγκλας και Κουλιεράκης, οι οποίοι στην σημερινή προπόνηση έμειναν εκτός για λόγους αποφόρτισης.

Ακόμη εκτός έμεινε και ο Τάισον που ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Εκτός μάχης είναι κι ο Νέλσον Ολιβέιρα που έκανε θεραπεία, οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Λευτέρης Λύρατζης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Νίκολας Κουαλιάτα που έτρεξε κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς που δούλεψε στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Σάστρε , Κεντζιόρα , Ίνγκασον , Κάργας , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Τσαούσης , Σβαμπ , Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Α.Ζίβκοβιτς , Ρικάρντο , Νάρεϊ , Μπράντον , Τζίμας .

 


Τελευταία νέα

Εβδομάδα αποφόρτισης στον ΠΑΟΚ

Υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης βρίσκεται το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ λόγω... Πάσχα δεδομένου πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τους...

Στην ίδια κατηγορία