Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με διπλό στόχο

Δημοφιλή

Ετοιμη να αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα είναι η Κ-19 του ΠΑΟΚ, που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Αρη, την οποία θα αντιμετωπίσει σ΄ εκτός έδρας παιχνίδι.

Μετά από τέσσερα χρόνια κυριαρχίας, η Κ-19 παρέδωσε πέρσι τα σκήπτρα στον Παναθηναϊκό. Φέτος θα επιδιώξει να επιστρέψει στην κορυφή, έστω κι αν πρωταρχικός σκοπός των τμημάτων υποδομής είναι να προετοιμάζουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Πάντως, το γεγονός ότι χάθηκε ο περσινός τίτλος σημαίνει και την απουσία για την Κ-19 του ΠΑΟΚ από τη διοργάνωση του Γιουθ Λιγκ και την έλλειψη ευρωπαϊκών αγώνων στη διάρκεια της νέας σεζόν.

Στη φετινή Κ-19 έχει επιχειρηθεί σημαντική ανανέωση στο ρόστερ και έχει δημιουργηθεί μια σχεδόν νέα ομάδα από την αρχή. Αυτό, βέβαια, δυσκολεύει το έργο του Στέλιου Μαλεζά και των συνεργατών του στην τεχνική ηγεσία, από την άλλη, όμως, έχουν ως «σύμμαχο» τον ενθουσιασμό των 17άρηδων ποδοσφαιριστών, που αποτελούν τη βάση του φετινού έμψυχου υλικού.

 

 

 

 


Τελευταία νέα

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπενζεμά: Μια σχέση αγάπης

Ο Καρίμ Μπενζεμά ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και με την σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων της Αλ Ιτιχάντ, θα ακολουθήσει...

Στην ίδια κατηγορία