Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Με αλλαγές η λίστα του ΠΑΟΚ για Χαρτς

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ για ακόμα μια φορά φέτος δήλωσε στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς του αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα, στα ματς με τη Χαρτς θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν οι:

Λίστα Α

Μπάμπα, Τάισον, Εκόνγκ, Γιαξής, Κεντζιόρα, Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Μουργκ, Νάρεϊ, Νάσμπεργκ, Οζντόεφ, Σαμάτα, Σάστρε, Σβαμπ, Ράφα Σοάρες, Ταλιχμανίδης, Μπράντον, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Βρακάς, Ζίβκοβιτς , Α.Ζίβκοβιτς.

Λίστα Β

Μπαλωμένος, Γκορντεζιάνι, Παναγιώτου, Τζίμας.

Ο Δικέφαλος διατηρεί το δικαίωμα για δύο αλλαγές μέχρι 24 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι.

Στη λίστα υπάρχει πλέον το όνομα του Ζοάν Σάστρε, που έχει αποθεραπευτεί από το πρόβλημα στο γόνατο του και είναι διαθέσιμος ξανά, ενώ όπως είναι λογικό δεν βρίσκεται αυτό του Φιλίπε Σοάρες, που έχει τραυματιστεί και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για απουσία τριών με πέντε εβδομάδων από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Επίσης, εντός λίστας είναι και ο Ιβάν Νέσμπεργκ, που δεν βρισκόταν σε αυτή για τα ματς με τη Χάιντουκ. Ο κεντρικός αμυντικός από τη Νορβηγία, ουσιαστικά μπήκε, καθώς υπάρχει το κενό που άφησε στη λίστα η αποχώρηση του Αουγκούστο.


Τελευταία νέα

Γιγαντοοθόνη στην Τούμπα και «ασπρόμαυρη» πορεία!

ΟΙ ΣΦ ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν πως θα έχουν δική τους γιγαντο0θόνη, όπου θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Επίσης,...

Στην ίδια κατηγορία