Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με άδεια Τούμπα τα παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

Δημοφιλή

Τα οριζόντια μέτρα της Κυβέρνησης για ένα πρόβλημα που αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να λύσει, φέρνει παράπλευρες απώλειες σε όλες τις ομάδες, και φυσικά στον ΠΑΟΚ. Μια συνολικά κακή απόφαση που σίγουρα δεν αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση. Η πολιτεία δείχνει ότι αδυνατεί να τιμωρήσει αυτούς που έχουν εμπλακεί σε όλα τα επεισόδια που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες. Αντί αυτού, προτίμησε να τιμωρήσει όλες τις ομάδες συνολικά.

Έτσι, με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, στις 10-11 Φεβρουαρίου (που συμπληρώνονται οι δυο μήνες των μέτρων) θα είναι η 23η αγωνιστική που περιλαμβάνει το ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός. Εφόσον λοιπόν ξεκινήσει τώρα το πρωτάθλημα, ο Δικέφαλος θα παίξει χωρίς κόσμο στα εντός έδρας ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, αλλά και στο ματς με τον Άρη στο Χαριλάου.

Να σημειωθεί βεβαίως ότι σε εκκρεμότητα βρίσκεται το Αστέρας-ΠΑΟΚ (και ολόκληρη η 14η αγωνιστική), το οποίο μετά την αποχή των διαιτητών, αναμένεται να διεξαχθεί στις 16-17 Δεκεμβρίου και βάσει του κανονισμού «μετακυλίονται συναφώς οι χρονικά επόμενες αγωνιστικές». Σε αυτήν την περίπτωση, το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ θα γίνει με θεατές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2024:

15η αγωνιστική: Κηφισιά-ΠΑΟΚ
16η: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ
17η: Άρης-ΠΑΟΚ
18η: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα
19η: Βόλος-ΠΑΟΚ
20η: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
21η: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
22η: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
23η: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
*Αστέρας-ΠΑΟΚ όταν οριστεί


Τελευταία νέα

«Χωρίζουν» Γκαρσία-Πανσερραϊκός;

Αυξάνονται οι πιθανότητες έτσι ώστε ο Πάμπλο Γκαρσία να αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό, καθώς αναζητά μία νέα πρόκληση για...

Στην ίδια κατηγορία