Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Μας κούραζε όλους ο Τούντορ»

Δημοφιλή

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Ιγκόρ Τούντορ συνεχίζεται στη Γαλλία, με τις φήμες για τις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ, και το κλίμα εντάσεων στα αποδυτήρια να μην σταματούν, λίγο πριν την πρώτη αναμέτρηση της ομάδας για την πρώτη αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος, κόντρα στη Ρεμας.

Στο πλαίσιο αυτό, σε ΜΜΕ της χώρας μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ορέλιεν Σέντζου, που είχε προπονητή τον Κροάτη για ένα μικρό διάστημα στη Γαλατασαράι.

«Δεν εκπλήσσομαι που δεν τα πάει καλά με τους παίκτες του. Είναι πολύ καλός τακτικά, όμως τα στοιχεία του χαρακτήρα του φέρνουν γρήγορα εντάσεις. Αυτό δεν λειτουργεί σωστά όταν έχεις να διαχειριστείς μια ομάδα. Θέλει μόνο να τον ακούς, δεν υπάρχει χώρος για διάλογος. Οι μέθοδοι που ακολουθεί στην προπόνηση μας είχαν κουράσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, δεν ήμασταν φρέσκοι στους αγώνες. Ούτε ο Σαμπάολι ήταν ιδιαίτερα «τρυφερός» με τους ποδοσφαιριστές του, αλλά πρέπει να είσαι και παιδαγωγός. Ο Τούντορ δεν είναι καθόλου παιδαγωγός και δεν μπορεί να επικοινωνήσει».

Μάλιστα ο συντάκτης του κειμένου υπογραμμίζει ότι ο Κροάτης δεν έχει δουλέψει ποτέ σε ομάδα (μεταξύ αυτών και στον ΠΑΟΚ) για περισσότερους από δώδεκα μήνες.

Τη δική του οπτική επιχείρησε να δώσει ο ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ, Βαλεντέν Ρονζιέ, υπογραμμίζοντας πως:

«Ο Ιγκόρ Τούντρο δεν είναι τύραννος. Απλά του αρέσει να είναι όλα οργανωμένα. Όταν βρίσκεται στο γήπεδο, δεν κάνει πλάκες. Θέλει να γίνει καλή δουλειά με ένταση, οπότε προσαρμοζόμαστε και εμείς σε αυτό. Θέλουμε λίγο χρόνο, αλλά όχι, δεν είναι τύραννος».


Τελευταία νέα

Εβδομάδα αποφόρτισης στον ΠΑΟΚ

Υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης βρίσκεται το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ λόγω... Πάσχα δεδομένου πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τους...

Στην ίδια κατηγορία