Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Μάρτιν Μπατούρινα: Το μεγάλο αστέρι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Δημοφιλή

Το νέο εμπόδιο του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ονομάζεται Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται για την φάση των «16» του UEFA Europa Conference League.

Οι Κροάτες απέκλεισαν την Μπέτις στον προηγούμενο γύρο και έδειξαν οτί παρά τις πωλήσεις των Λιβάκοβιτς, Σούταλο αλλά και του Λιούμπισιτς, παραμένουν μια πολύ ποιοτική ομάδα.

Τα φώτα πλέον πέφτουν στον 21χρονο Μάρτιν Μπατούρινα, που αποτελεί το μεγάλο αστέρι της ομάδας αλλά και το μέλλον στην Εθνικής Κροατίας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ανέβηκε στην πρώτη ομάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ την σεζόν 2021/22 και εξελίχθηκε σταδιακά σε έναν παίκτη κλειδί.

Την περσινή χρονιά, αγωνίστηκε σε 49 αγώνες, πετυχαίνοντας 7 γκολ και 13 ασιστ, ενώ στο πρόσφατο EURO Κ21 δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες (10) στην διοργάνωση, παρά τον πρόωρο αποκλεισμό της χώρας του. Φέτος, έχει παίξει μέχρι στιγμης σε 33 ματς και σε αυτά μετρά 3 γκολ και 3 ασίστ.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια η τιμή του έχει εκτοξευτεί από τα 600 χιλιάδες ευρώ στα 18 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι «11» μαχητές του Λουτσέσκου

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την εξ αναβολής...

Στην ίδια κατηγορία