Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός ομάδας ο Άντονι!

Δημοφιλή

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να θέσει τον Άντονι εκτός ομάδας μέχρι να ξεκαθαρίσει τις κατηγορίες που υπάρχουν εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία. Εκτός όλων των αθλητικών και αγωνιστικών υποχρεώσεων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τίθεται και επισήμως ο Άντονι, μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσουν οι κατηγορίες που υπάρχουν απέναντι στο πρόσωπο του για ενδοοικογενειακή βία και επίθεση εναντίον της συντρόφου του.

Με επίσημη τοποθέτηση, οι κόκκινοι διάβολοι ξεκαθαρίζουν τα εξής:

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγνωρίζει τις κατηγορίες που υπάρχουν εναντίον του Άντονι.

Οι παίκτες που δεν συμμετείχαν σε διεθνή παιχνίδια αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα.

Εντούτοις συμφωνήθηκε με τον Άντονι ότι η επιστροφή του θα καθυστερήσει μέχρι να υπάρξει κάποια νεότερη ενημέρωση και μέχρι να διευθετήσει τις υφιστάμενες κατηγορίες. Ως σύλλογος καταδικάζουμε τις πράξεις βίας και λεκτικής βίας. Αναγνωρίζουμε την σημασία της ασφάλειας όσων εμπλέκονται σε αυτή την κατάσταση και αναγνωρίζουμε επίσης τον αντίκτυπο που υπάρχουν αυτές οι κατηγορίες σε θύματα τέτοιων περιστατικών.

Λίγο αργότερα, ο Άντονι με μήνυμα του μέσω των social media επιβεβαίωσε την συμφωνία που έκανε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Συμφώνησα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχω μία περίοδο απουσίας, ώστε να διευθετήσω τις κατηγορίας που έχουν γίνει εναντίον μου. Αυτό ήταν μία κοινή απόφαση ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε απόσπαση της προσοχής από τους συμπαίκτες μου οποιαδήποτε αμφισβήτηση για το κλαμπ».


Τελευταία νέα

Mιχάλης Σαραπτσής: «Ζήσαμε το όνειρο κάθε ΠΑΟΚτσή!»

Λίγους μόλις μήνες μετά την ίδρυση του, το τμήμα ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ κατάφερε όχι απλά να ανέβει στη...

Στην ίδια κατηγορία