Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μακέι και… τελικός για Χαρτς

Δημοφιλή

Ο εξτρέμ της Χαρτς, Μπάρι Μακέι τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο παιχνίδι των Σκοτσέζων με τη Ρόζενμποργκ.

Ο 28χρονος νιώθει μεν καλύτερα, αλλά δεν οι ενοχλήσεις δεν τον έχουν εγκαταλείψει. Ωστόσο, μετά από κουβέντα που είχε με τον προπονητή του, Φρανκ Μάκαβοι, έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Σκωτίας ο Μακέι, επιθυμεί να σφίξει τα δόντια και να βρεθεί στην αποστολή ή ακόμα και να αγωνιστεί σε αυτό το ιστορικό παιχνίδι για τη Χαρτς, που θέλει όσο τίποτα να βρεθεί στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Ο ίδιος σε δηλώσεις ανέφερε, πως του λείπει αγωνιστικός ρυθμός, αλλά με τη βοήθεια του ιατρικοί τιμ και των φυσιοθεραπευτών θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του.

Επίσης, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε συμπαγείς αμυντικά. Χρειαζόμαστε αυτό το στοιχείο, γιατί στην Ευρώπη αντιμετωπίζουμε καλές ομάδες. Δείξαμε μία καλή, δυνατή εικόνα και έχουμε παίκτες στην επίθεση που μπορούν και να δημιουργήσουν και να σκοράρουν.

Δείξαμε σπουδαίο χαρακτήρα στην επιστροφή μας με τη Ρόζενμποργκ. Τώρα, έχουμε την ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους. Το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ έχει παίξει στην Ευρώπη και οι νέοι παίκτες που ήρθαν, έχουν προσθέσει ποιότητα. Ο τελικός στόχος είναι οι όμιλοι και απέχουμε δύο παιχνίδια από αυτό»


Τελευταία νέα

Απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο!

Ο ΠΑΟΚ και ολόκληρη η πόλη της Θεσσαλονίκης ζει και αναπνέει για το μεγάλο παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στον...

Στην ίδια κατηγορία