Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μάκαβοϊ: «Αυτό το βράδυ τα κρίνει όλα»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Χαρτς σήμερα στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Δικέφαλο να είναι έτοιμος για την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε ως τελικός από τον Ράζβαν Λουτσέσκου στην ομιλία που έκανε στους ποδοσφαιριστές του, ενώ έτσι τον βλέπει και ο προπονητής της Χαρτς, Φρανκ Μάκαβοι.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός ρωτήθηκε για τον αγώνα από το BBC και παρότι ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του έδωσε το στίγμα για το πως αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι παίκτες του τον αγώνα με τον Δικέφαλο.

«Είναι ένα παιχνίδι, σαν τελικός. Όλα θα κριθούν σε αυτό τo βράδυ. Ξέρουμε τι σημαίνει μία πρόκριση στους ομίλους και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το καταφέρουμε», είπε

Όσον αφορά τις σκέψεις του αναφορικά με την ενδεκάδα για τον αγώνα κόντρα στους «ασπρόμαυρους» φαίνεται πως προσανατολίζεται να παρατάξει τη ομάδα του με τους: Κλαρκ, Άτκινσον, Κίνγκσλεϊ, Κεντ, Ρόουλι, Ντέβλιν, Κοχρέιν, Μπόις, Βάργκας, Λόουρι και Σάκλαντ.


Τελευταία νέα

Τότε ανακοινώνεται η έναρξη του νέου πρωταθλήματος

Η ημερομηνία της έναρξης του νέου πρωταθλήματος θα συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο την Πέμπτη (23/05) από τη Super League....

Στην ίδια κατηγορία