Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Μα αφού ήταν καλύτερος του Ντεσπόντοφ

Δημοφιλή

«Όταν μια ομάδα θέλει ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ, έχει μια λίστα και μιλάει με τρεις-τέσσερις.

ΑΝ ΤΟ ΝΟ 1 της ΛΙΣΤΑΣ παρότι μοιάζει απίθανο, ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ, τότε τα από κάτω ονόματα (αν και είναι καλοί παίκτες) φεύγουν από τη λίστα.

Νο 1 στη λίστα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήταν ο Όλα Σολμπάκεν!».

Με τα παραπάνω ο Κώστας Καραπαπάς προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, όταν ο ΠΑΟΚ προχώρησε στη μεγάλη μεταγραφή του Κίριλ Ντεσπόντοφ, για τον οποίο ενδιαφερόταν διακαώς και ο Ολυμπιακός.

Λίγοι μήνες έπρεπε να περάσουν για να αποκαλύψει το χορτάρι την πραγματικότητα, αφού την ώρα που ο 27χρονος εξτρέμ κάνει τρομερά πράγματα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα (7 γκολ και 10 ασίστ σε 20 συμμετοχές), ο Νορβηγός βρίσκεται στα αζήτητα του λιμανιού, έχοντας να αγωνιστεί από τον περασμένο Νοέμβριο.

Μάλιστα η συνεισφορά του μέχρι να τεθεί στο περιθώριο περιορίζεται σε συνολικά οκτώ συμμετοχές (304 λεπτά συνολικά), χωρίς κάποιο γκολ ή ασίστ.

Ο Σολμπάκεν αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα, στον Πειραιά παλεύουν να τον ξεφορτωθούν και ήδη στην Ιαπωνία, αναφέρουν την επόμενη ομάδα του.

Σύμφωνα με τα ιαπωνικά ΜΜΕ, ο διεθνής εξτρέμ βρίσκεται κοντά στην Ουράβα Ντάιμοντς από την Ιαπωνία, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του.

Προηγούμενο άρθροΠΑΟΚ 202…4! (video)
Επόμενο άρθροΒαθμολογική υποχώρηση για ΠΑΟΚ Β


Τελευταία νέα

Καναντέρ έριξε κατά λάθος τόνους νερού σε ξενοδοχείο στον Μαρμαρά Χαλκιδικής

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ακτή Ελιάς στη Σιθωνία Χαλκιδικής, όταν καναντέρ κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών πτήσεων έκαναν ρίψεις νερού. Ωστόσο...

Στην ίδια κατηγορία