Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μα αφού ήταν καλύτερος του Ντεσπόντοφ

Δημοφιλή

Ήταν 4 Σεπτεμβρίου 2023 όταν ο ΠΑΟΚ έδωσε επίσημη υπόσταση στην ενσωμάτωση του Κίριλ Ντεσπόντοφ στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου με συμβόλαιο συνεργασίας έως και τον Ιούνιο του 2027 προχωρώντας στο 90΄ της μεταγραφικής περιόδου σε μία άκρως κομβική ένεση ποιότητας για το ρόστερ του. Με την υποσημείωση πως οι «ασπρόμαυροι» δεν έπαιζαν… μόνοι τους δεδομένου πως στο «κόλπο» απόκτησής του είχε μπει δυναμικά και ο Ολυμπιακός, με τον ΠΑΟΚ εκ του αποτελέσματος να υπογράφει τον Νο1 Βούλγαρο ποδοσφαιριστή ολοκληρώνοντας μία τέλεια ληστεία.

Αναμενόμενα η εξέλιξη της μεταγραφής του σήκωσε πολλή «σκόνη», την οποία με επικοινωνιακές τακτικές φρόντισε να καταστείλει ο Κώστας Καραπαπάς με μία ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «όταν μια ομάδα θέλει ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ, έχει μια λίστα και μιλάει με τρεις-τέσσερις. ΑΝ ΤΟ ΝΟ 1 της ΛΙΣΤΑΣ παρότι μοιάζει απίθανο, ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ, τότε τα από κάτω ονόματα (αν και είναι καλοί παίκτες) φεύγουν από τη λίστα. Νο 1 στη λίστα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήταν ο Όλα Σολμπάκεν!».

Πλέον το ημερολόγιο γράφει 12 Ιανουαρίου 2024 και ο Όλα Σολμπάκεν έχοντας κινηθεί σε ρηχά νερά κατά τη θητεία του στον Ολυμπιακό θα αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη, συνεχίζοντας την καριέρα του στην Ιαπωνία για λογαριασμό της Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς, πάλι με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα.

Συμφωνία που πιστοποίησε και ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο «X», με τον Νορβηγό ποδοσφαιριστή να καταγράφει οκτώ εμφανίσεις (σ.σ πέντε στην Ελλάδα και τρεις στην Ευρώπη) φορώντας τα ερυθρόλευκα και ρίχνοντας στο κενό κάθε προσπάθεια επικοινωνιακής τακτικής που επιχειρήθηκε με γνώμονα το περιτύλιγμα της έλευσής του στην Αθήνα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Ελάτε όλοι στους Νέους Επιβάτες»

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τις Ελπίδες Καρδίτσας και ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ έκανε κάλεσμα στον κόσμο. Αναλυτικά: Το τμήμα...

Στην ίδια κατηγορία