Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Λύγισαν στην παράταση τα «αετόπουλα»

Δημοφιλή

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, η Κ17 του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στην παράταση με σκορ 5-4, για τον τελικό του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Οι παίκτες του Δικεφάλου ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και μετουσίωσαν την υπεροχή τους με γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους. Ο Ντούνγκα σέντραρε, ο Κεσίδης έκανε ένα σουτ, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Κουράκλη και πέρασε τη γραμμή για το 1-0.

Τα «αετόπουλα» του ΠΑΟΚ μπήκαν με τον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Κεσίδης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, με τον Καλαϊτσίδη να πιάνει τρομερή κεφαλιά στέλνοντας την στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0.

Στην συνέχεια, ωστόσο ήρθε η… χαλάρωση με τους «ασπρόμαυρους», με αποτέλεσμα στο  60ο λεπτό να γινει το 2-1. Ο Πνευμονίδης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Κωστούλας με κεφαλιά μείωσε το σκορ, ενώ στο 80ο λεπτό ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 2-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λίγδα.

Έτσι το ντέρμπι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου στο ξεκίνημά της οι Πειραιώτες πήραν το προβάδισμα με 3-2, χάρις σε γκολ του Λίγδα.

Η Κ17 του ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε και στο 103′ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Πιο συγκεκριμένα ο Τσομπάνης έπιασε μία τρομερή κεφαλιά ισοφαρίζοντας το σκορ σε 3-3!

Με ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου της παράτασης, ο Ολυμπιακός έκανε το 4-3 με τον Κωστούλα, ενώ στο 109′ οι «ερυθρόλευκοι» έγραψαν το 5-3 με τον Λιατσικούρα.

Στο 119′ ο Τσομπάνης μείωσε σε 5-4 βάζοντας «φωτιά» στα τελευταία λεπτά της παράτασης, με τους παίκτες του Δικεφάλου να ψάχνουν με μεγάλη ένταση το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία των «ερυθρόλευκων».

Έτσι, το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να μένουν με την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν.


Τελευταία νέα

Χαμός στην Πτολεμαΐδα για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ!

Mπορεί να μια εβδομάδα από την κατάκτηση του πιο μάγκικου και δύσκολου πρωταθλήματος και τη μεγάλη φιέστα της Τούμπας,...

Στην ίδια κατηγορία