Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Λουτσέσκου vs Μάντζιος: Τι λένε οι αριθμοί (pic)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Super League με τον Άρη στην Τούμπα (17/9), με τη διοργανώτρια να παρουσιάζει όλες τις προηγούμενες «μονομαχίες» του Ράζβαν Λουτσέσκου και του Άκη Μάντζιου, ανεξαρτήτως ομάδας που προπονούσαν.

Για την ώρα, σε επίπεδο πρωταθλήματος ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» έχει ελαφρύ προβάδισμα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει μια νίκη, τρία παιχνίδια να έχουν λήξει ισόπαλα και τον Έλληνα προπονητή του Άρη να μετρά δύο τρίποντα.

Συνολικά, και με τα παιχνίδια του Κυπέλλου το «σκορ» διαμορφώνεται σε: Λουτσέσκου 2 νίκες, Μάντζιος 3 νίκες, με τον προπονητή του Δικεφάλου να το φέρνει σε απόλυτη ισορροπία, εφόσον οι «ασπρόμαυροι» επικρατήσουν την Κυριακή.

Βέβαια, συγκεντρωτικά σε επίπεδο Super League ο Ράζβαν Λουτσέσκου προηγείται με χαρακτηριστική άνεση, αφού σε 222 παιχνίδια, ως προπονητής του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, μετρά 116 νίκες, 57 ισοπαλίες και 49 ήττες, με τον Μάντζιο να έχει μόλις 79 τρίποντα, 66 ισοπαλίες και 106 ήττες, σε 251 παιχνίδια.


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία